meggiedegroot.reismee.nl

Laatste reacties

Hieronder vind je een overzicht van de laatste 100 reacties

Manuelle

Wat stoer samen te bungeejumpen! Veel plezier daar 😘

Annemiek

Een fantastische afsluiting van jouw tijd in New Zeeland met je moeder. Geniet er nog van en tot snel ziens weer in Nederland.

Willeke

Heerlijk genieten samen in een prachtig land! Tot gauw😘

Tjeerd

Heel veel plezier met de dingen die je nu doet en voor straks een hele goeie reis gewenst en geniet van al het moois wat jullie gaan zien!! NZ is werkelijk geweldig en heeft zoveel te bieden, maar dat had je al ontdekt😊

Willeke
reactie op: verhaal Vaarwel

Heel veel plezier met Nieuw Zeeland Part (of paard in dit geval) two.
Geniet ervan, weer mooie uitdagingen en ervaringen!

Petra
reactie op: verhaal Vaarwel

Heeel Veel plezier Meggie. Maak ook van je volgende avontuur mooie herinneringen!! Geniet! X

Annemiek

Succes met de kids. Komt vast helemaal goed. Wat een leuke vooruitzichten nog. Hopelijk kun je straks aan de slag op een leuke paarden farm en daarna genieten samen met je moeder van de mooie natuur. Geniet van deze mooi tijd! Groetjes Annemiek

Marianne

Ah joh,
dat gaat gewoon goed komen. Misschien is het juist ook voor hen wel relaxed als pap en mam er niet zijn en jij het ook iets meer naar je eigen ideeen kunt doen ;-).
Maar toch: Good Luck πŸ€ 😘

Enne: Yeah, ik ga komen. Gezellig!! Ondertussen ook mijn agenda vrij gepland, daarmee niet echt vrienden gemaakt met de secretaresse 😱 . Heb er zin in. Al gezocht naar alle regelzaken en dan kom je toch ook wel veel tegenstrijdigheden tegen op het alleswetende WWW. Nu nog verdiepen in alle dingen die we kunnen gaan doen, maar daar hebben we nog wel wat tijd voor. Hoewel.... time flys.
Tot gauw weer

willeke

Wish you luck πŸ˜…

Marianne

We moeten echt nog samen wat plannen voor je terug komt. Jaloers 😘

Manuelle

Je kan zo het toerisme in πŸ˜‰. Ik ben om πŸ˜„. Prachtige foto’s! Fijn weer van je te horen. Liefs Manuelle

Willeke

Wat een prachtige tripjes, Meggie. Je krijgt zo veel mee van de natuur en cultuur van Nieuw-Zeeland. Je wandelschoenen en je camera worden goed gebruikt!
Jij zit volop in de herfst, bijna winter, maar het ziet er nog prima uit.

Ellen

Echt heel gaaf dat raften en supermooie foto's!! Liefs Ellen

Willeke

Leuke tripjes Meggie!
Voor hoe lang ga je maar Wellington?
Nog een oversteek naar het Zuidereiland gepland?
We zij met een groot deel van de collega’s een paar dagen naar Marrakech geweest en ook daar tuinen (van Yves St Laurent) en paleizen en ruΓ―nes bezocht ed. Gewoon leuk om zo de cultuur te leren kennen. En het zijn vaak mooie plaatjes.
Groetjes en geniet ervan!

Marianne

Hee kanjer,
Wat goed van je dat je ook de lastige dingen zo deelt. Wel goed om te zien dat het soms ook even niet leuk is, hoewel je je daar van te voren waarschijnlijk niet zo mee bezig gaat gehouden. Knap ook dat je het opgepakt hebt met mom. En gelukkig dat dat helpt om de lucht te klaren. En naar die dipping eggs ben ik wel benieuwd, die houden we er in als je straks terug bent 😘.
Ben benieuwd naar je volgende verhaal.

Willeke

Wow, je mag trots zijn op jezelf!! Heel knap dat je zo ineens drie kinderen van een ander (onder het toeziend, kritische oog van diezelfde ouders!) zo op de rit aan het krijgen bent.
En ja, opvoeden gaat altijd met ups en downs. Denk je dat je het doorhebt, gaat het ineens allemaal weer anders. Maar een stijgende lijn is πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Toy toy, keep yourself hooks (in goed english). 😘

Oma

meggie Heel fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat Enmet je nieuwe thuis voor een klein jaartje groetjes vanuit schijndel

Willeke

Knap hoor hoe je de uitdagingen van 3 (andersmans) kinderen in een vreemd gezin in een land aan de andere kant van de wereld voor mekaar krijgt πŸ‘ŠπŸ»πŸ’ͺ🏻😘 en je kan altijd nog schrijfster wordenπŸ˜…

Dorien

Wat fijn dat je je draai al heb gevonden.
Geniet er van.

Marianne

Nog een keer terug dan naar Rotorua. En eigenlijk ook naar de Tangoriro, voor een hele tocht met mooi weer. Geen verkeerd vooruitzicht toch? Ben benieuwd wat je volgende uitstapje wordt.
Maar nu eerst maar even in het normale school/weekritme zien te komen. En wellicht op de volgende boottrip met het gezin mee ;-) ?? Succes
xd

Willeke

Stoer hoor zo lekker op pad! Klinkt als een mooi uitstapje met uitdagende wandeling. Leuk om om te lezen hoe jullie de zaken regelen en organiseren!
Liefs van de WiFraTho

Willeke

Leuk je eerste belevenissen mee te maken! Leuke kamer heb jeπŸ˜€πŸ‡³πŸ‡Ώ Weet je waar de sterren symbool voor staan?

Manuelle

Weer leuk om mee te lezen. Go for it!

Petra Kivit

Fijn dat het goed gaat! En leuk je verhalen te lezen! ! Veel plezier! Dat je je maar gauw helemaal thuis voelt!

Peter

Leuk om te horen hoor. En vooral ook om te zien! We blijven je helemaal volgen.

Ellen

Wat onwijs leuk om je eerste ervaring te horen!! Gaat helemaal goedkomen. 😘

Saphira

Fijn dat de eerste week goed is gegaan! Succes met de kleintjes!

Willeke

Leuk zo met je mee te reizen

Marianne

Dat afscheid was wel even slikken inderdaad. Hoewel we het fantastisch vinden dat je dit allemaal doet en we je a great time wensen, was het daar op het vliegveld toch wel heel erg echt dat het heel erg lang gaat zijn. Blij dat we je op allerlei manieren kunnen volgen.

Go for it!!
dikke kus

Marianne

Tja, het was inderdaad een ontplofte bom. En niet alleen op je kamer, maar ook in je hoofd. En proberen mee te denken was een hele opgave. Bij alles waarvan ik dacht dat het in een ander pak kon, of misschien thuis kon blijven, waren argumenten waarom dat niet zo was. UIteindelijk heb je er maar voor gekozen om een beetje risico te nemen en het handbagagegewicht wat te overschrijden. Spannend... 7 kilo voor zo'n lange reis is ook absurd weinig. Ben ik helemaal met je eens. Maar hetis allemaal gelukt.

Francien van Zutphen

Heel veel plezier en geniet van alle mooie momenten.
Liefs Arno - Francien en Luna en een dikke knuffel

Cora Tiedemann

Meggie, wij wensen je heel veel plezier in dit prachtige land. Wat een feestje om daar bijna een jaar naar toe te gaan. Wij hebben nu alweer heimwee en gaan je dus gezellig volgenπŸ‘

Peter

Klinkt ais een gedegen voorbereiding :-) veel plezier bij de musical!

Marianne
reactie op: verhaal MATCH!!

Tja Meggie. Dat was een lastige keus. Maar je hebt het op jouw manier gedaan: goede argumenten vinden, delen met anderen en gedegen je antwoord bedenken.
Nu wordt het voor ons ook wel erg echt, jouw reis naar Nieuw Zeeland. Nog even en dan kunnen wij ons bezoekje aan jou gaan plannen. Voor ons ook een hele goede reden om zo'n verre reis te maken. Dank ;-)
xxx.

Esther Wassink

Leuk! Ik ben nu net een maand in Nieuw Zeeland als au pair via Travel Active, je gaat genieten, neem dat maar van mij aan!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active